Спорт – заради перемоги!

29 вересня 2023 року в Академічному ліцеї №3 відбулися спортивні змагання з нагоди Дня захисників і захисниць України.Це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Батьківщині і гордості за її ратну славу. Для того, щоб стати справжнім захисником, розпочинати готуватися потрібно ще з дитячих років: загартовуватися, займатися спортом, дотримуватися здорового способу життя. Ще треба бути мужнім, дужим, винахідливим і кмітливим.

/Files/images/2023_2024/veresen/sport/01.jpg/Files/images/2023_2024/veresen/sport/02.jpg/Files/images/2023_2024/veresen/sport/03.jpg/Files/images/2023_2024/veresen/sport/04.jpg/Files/images/2023_2024/veresen/sport/05.jpg/Files/images/2023_2024/veresen/sport/06.jpg/Files/images/2023_2024/veresen/sport/08.jpg/Files/images/2023_2024/veresen/sport/07.jpg/Files/images/2023_2024/veresen/sport/09.jpg

Спорт має унікальну здатність – він об’єднує, знайомить учасників між собою, зміцнює здоров’я, розвиває їхні вміння та навички, тренує координацію, спритність і витривалість, виховує командний дух, а також приносить задоволення та заряджає енергією на весь день.

Основною метою спортивних змагань було популяризація фізичної культури та спорту, залучення до занять фізичною культурою, пропаганда здорового способу життя, виховання почуття патріотизму та любові до Батьківщини у підростаючого покоління.

Участь у спортивних змаганнях взяли учні 7-А, 7-Б та 7-В класів. План проведення, складений учителем фізичної культури Віктором Миколайовичем Малюгіним, передбачав різні спортивні естафети та конкурси. Ці традиційні види змагань для учнів завжди викликають велику радість, приносять заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.

Суддівство у змаганнях допомагав здійснювати вчитель фізкультури Олександр Петрович Форноляк.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання естафетних змагань, згуртованість, дружбу. Боротьба була запеклою, динамічною, але справедливою.

У загальнокомандному заліку місця розподілилися таким чином:

І місце– команда учнів 7-Б класу;

ІІ місце – команда учнів 7-А класу;

ІІІ місце – команда учнів 7-В класу.

Переможці і призери спортивного заходу були відзначені грамотами.

Щиро вітаємо учасників спортивних змагань, а педагогам бажаємо міцного здоров’я, успіхів у роботі та натхнення у вихованні справжніх патріотів України.

Кiлькiсть переглядiв: 74

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.