Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Я маю право!» до Дня захисту дітей

Головне територіальне управління юстиції в Київський області інформує, що відповідно до листа Міністерства юстиції України від 12 квітня 2017 року № 430/28.0/32-17 Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України з 18 квітня до 03 червня 2017 року проводитьсяВсеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Я маю право!» до Дня захисту дітей.

Мета Конкурсу – розвинути морально-етичні якості дітей, сформувати в дітей, підлітків та старшокласників позитивний образ права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; соціальна підтримка талановитих учнів, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активне залучення до соціально вагомої діяльності.

На Конкурс подаються індивідуально підготовлені малюнки вихованців та роботи дитячих колективів (не більше 3 дітей), пов’язані із загальною тематикою Конкурсу.

Конкурс проводиться в номінаціях:

Молодша група (6-10 років). Індивідуальна робота.

Молодша група (6-10 років). Колективна робота.

Середня група (10-14 років). Індивідуальна робота.

Середня група (10-14 років). Колективна робота.

Старша група (14-18 років). Індивідуальна робота.

Старша група (14-18 років). Колективна робота.

Конкурсні роботи повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка) у форматі А4.

Просимо учнів закладу прийняти участь у зазначеному Конкурсі.

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.