Повернутися до звичайного режиму

Літературний конкурс ПероДактиль

Дитячі письменники на те вони й дитячі, щоб торкатись ніжних дитячих сердець в читанні, переносити свої дитячі мрії та враження в казки та історії, які будуть цікаві вже сучасним дітям. Перед Новим Роком «ПероДактиль» спробував перенести відомих і сучасних письменників до Планети дитинства, і попрохав згадати те, що ж хотіли отримати вони в подаруночок, про що мріяли, на що сподівались. Зі спогадами Лесі Мудрак, Олега Рибалки, Марини Павленко, Лариси Ніцой та інших письменників і поетес можна ознайомитись на сайті конкурсу ПероДактиль http://perodaktyl.com.ua

Організатори літературного конкурсу ПероДактиль прагнуть розвивати творчі здібності маленьких письменників і поетів, піднімаючи престиж дитячого писемництва.

До участі в конкурсі допускаються твори, написані українською мовою, які раніше не друкувались, не розповсюджувались будь-яким чином, і права на які не були передані третім особам.

Обмежень щодо жанру, теми, стилю та кількості поданих робіт немає. Лише є прохання утриматись від релігійних та політичних тем.

Учасники Конкурсу розподіляються за віковими категоріями, в кожній з яких, передбачається три премії в номіаціях «Проза» та «Поезія»:

• 8 -10 років

• 11-13 років

• 14-16 років

Пропонуємо учням нашої школи познайомитись з умовами і правилами проведення конкурсу і встигнути зареєструватися на участь в ньому, перейшовши за посиланням на офіційний сайт конкурсу http://perodaktyl.com.ua

Останній день подачі конкурсних робіт - 28 січня 2018 року

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.