Педагогічна рада

Відповідно до річного плану роботи школи, з метою підвищення ефективності навчання через впровадження в практику роботи інноваційних форм і методів навчання і виховання учнів, що сприяють розвитку навчально-дослідницьких умінь та з метою якісної підготовки вчителів закладу до уроків було проведено педагогічну раду на тему: «Упровадження інноваційних технологій у початковій та середній ланці як засіб розвитку інтересу учнів до вивчення навчальних дисциплін»

За підготовку і проведення педагогічної ради відповідала заступник директора закладу з навчально-виховної роботи Яхновська Тетяна Василівна. Творча група вчителів по підготовці до педагогічної ради в складі: Аврамченко Т.В., Швець Л.С., Бондаренко Я.М., Супрун В.А., Ткач А.О., Черняк Л.В., Сулятицьку В.Г., Коваленко С.Г., Якимчук Л.В., Онопрієнко А.В., Павліченко О.М., Зінченко Л.І. визначили форму проведення педагогічної ради, підготували матеріали для неї ів цікавій формі презентували їх під чассвоїх виступів.

На засіданнях ШМО серед членів шкільних методичних об’єднань обговорено більш детально питання, яке винесено на засідання педагогічної ради, з врахуванням специфіки навчальних предметів.

Бібліотекар закладу Рясько Т.І. підготувала відповідну літературу, надавала інформаційні матеріали вчителям школи щодо підготовки до педагогічної ради.

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.