ChallengeFest

/Files/images/2023_2024/jovten/den_sportu_zahisnika/5.jpg/Files/images/2023_2024/jovten/den_sportu_zahisnika/1.jpg/Files/images/2023_2024/jovten/den_sportu_zahisnika/2.jpg/Files/images/2023_2024/jovten/den_sportu_zahisnika/6.jpg

Спорт – це життя! Шанування здорового тіла, в якому живе здоровий дух, завжди був притаманний українцям. Тому в Академічному ліцеї №3 Обухівської міської ради одним з освітніх пріоритетів є підвищення рівня фізичного і психічного розвитку дитини до таких показників, які гарантують стабільне здоров’я і сильний дух. Педагогічним колективом закладу запроваджено систему заходів, спрямованих на збереження та підтримку здоров’я вихованців. Традиційні технології фізкультурно-оздоровчої роботи впроваджуються поряд із інноваційними.

З метою популяризації здорового способу життя, мотивації учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом, 1 жовтня в Україні відбулося святкування Дня учнівського спорту, з нагоди якого було проведено Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «ChallengeFest».

У період з 26 вересня по 01 жовтня 2023 року в ліцеї №3 також був проведений фізкультурно-оздоровчий захід у рамках відзначення Дня учнівського спорту з урахуванням вимог воєнного стану.

ChallengeFest – улюблені учнями будь-якого віку челенджі, такі як складання на швидкість кубика Рубіка, змагання з футболу, волейболу, вправи зі скакалками, різні види незвичних стрибків (twistjump, jumpsquats), пробивання футбольного м’яча на точність, заняття з елементами хореографії, фітнес-заняття тощо.

Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних умінь. Проведення ChallengeFest подарувало юним спортсменам позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя.

Кiлькiсть переглядiв: 67

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.