Правовий брейн-ринг «Підліток і право»

27 жовтня 2021 року на базі ЦТДЮМ «Романтик» було проведено регіональний етап традиційного інтелектуального турніру – правовий брейн-ринг «Підліток і право» серед учнівських команд закладів загальної середньої освіти Обухівської міської громади. Його мета – сприяння розвитку правової культури дітей, виховання поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та умінь, здобуття практичного досвіду щодо вирішення правових питань, профілактики негативних проявів у дитячому середовищі.

У заході взяла участь команда нашого Академічного ліцею №3 Обухівської міської ради Київської області «ПравоVETO», до складу якої увійшли учениці 10-А класу: Булавин Крістіна, Голованенко Діана, Грищенко Ксенія, Грянка Вероніка та Матвієнко Ольга (капітан).

Гра складалася з 6-ти турів: «Візитівка», «Правова розминка», «Консультація. Ситуація», «Чорна скринька», «Юридичний марафон», «Конкурс капітанів». Під час брейн-рингу старшокласниці показали свої знання з предмету правознавство, дізналися щось нове та отримали багато приємних вражень від спілкування в командах.

За підсумками наполегливої боротьби перемогу у брейн-ринзі здобула наша команда«ПравоVETO», дівчата отримали грамоту та кубок турніру.

Підготував команду досвідчений педагог, справжній професіонал своєї справи, вчитель історії та правознавства Академічного ліцею №3 Василь Іванович Госедло.

Вітаємо нашу команду та її наставника з заслуженою перемогою та гідним представленням ліцею на міському заході.

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.