піар-челендж «Земля – наш спільний дім»

Сьогодні перед людством постала величезна загроза глобальної пандемії, поширення COVID-19 і тому тема піар-челенджу «Земля – наш спільний дім» «Атака вірусів. Врятуй планету», започаткованого КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» в березні 2021 року, дуже актуальна.


Учні Академічного ліцею №3 прийняли активну участь в челенджі.

Протягом місяця учні 6-9-х та 11-х класів ліцею проводили дослідження з цієї теми, готували реферати, повідомлення , презентації та відеоролики з виступами. Так, учні 6-а класу Шпак Давид, Кіянченко Нікіта, Скрицька Анастасія, Горовецький Богдан підготували дослідження та виступили перед однокласниками, презентації з цієї теми підготували Крещик Олексій, Кірнус Єгор, Голубенко Анастасія, Козирська Анна.

Учнями 8-б та 8-г класів було випущено стінгазети « Атака вірусів. Як від них врятуватися».

Учні 9-г класу з поглибленим вивченням біології підготували відеопрезентацію: Собокар Марія, Іванова Вероніка, Кочеткова Аліна, Підпалько Катерина, Тимошенко Олександр, Безноско Ярослава побували в ролі журналістів і познайомили однокласників з проблемою вірусів та збереження життя на Землі.

Учні Валова Вікторія та Циганок Вікторія (8-б), Коваль Анна, Брусило Софія (8-г), Безноско Ярослава ( 9-г) підготували цікаві проекти «Земля - наш спільний дім», «Екологія Обухова: що впливає на наше життя».

Цікаву, змістовну роботу провели учні 11-а та 11-б класу , члени гуртка «Екологічне краєзнавство» Тимошевська Вікторія, Черненький Даніїл (10А), Пупова Яна, Брушенічева Анастасія, Гулік Софія, Шпиль Яна, Стадник Катерина. Вони підготували матеріали про вплив людини на природу, зміни, які відбуваються на Землі, роль вірусів, їх значення в житті людини, шляхи поширення та боротьбу з ними.


За підсумками роботи в класах було проведено уроки-конференції, де розглядались кращі матеріали досліджень.

/Files/images/2020-2021/berezen/chelendj/1ааа.png/Files/images/2020-2021/berezen/chelendj/1аааааа.png /Files/images/2020-2021/berezen/chelendj/1аа.png/Files/images/2020-2021/berezen/chelendj/1аааа.png

Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.