"День позитиву"

Сьогодні 14 вересня відбувся "День позитиву"! Педагоги сьогодні проводять години спілкування , темою яких є досить дорослі теми про цінність життя та сенс існувнання. Молодь потребує більшої уваги дорослих, адже юне покоління тільки зовні справляє враження незалежних і самостійних, а «всередині» хлопці й дівчата дуже вразливі й болісно реагують на життєві негаразди.

Шкільне життя – це не лише уроки! Є місце і для розваг, творчості, перепочинку. Кульмінацією "Дня позитиву" стало створення ігрової зони для молодших школярів. Із задоволенням до цієї справи долучилися батьки першокласників, адже одним із принципів Нової української школи є партнерство батьків, учнів та вчителів. Бажання, натхнення, крейда, фарби - і ось на асфальті замайоріли усім відомі ігри : «класики», «лабіринт", "твістер" і багато іншого.

Тепер малечі буде де провести своє дозвілля на свіжому повітрі! Приходьте! Відпочивайте! Грайтеся!/Files/images/2_ver/den_pozitivu/2.jpg/Files/images/2_ver/den_pozitivu/3.jpg/Files/images/2_ver/den_pozitivu/4.jpg/Files/images/2_ver/den_pozitivu/5.jpg/Files/images/2_ver/den_pozitivu/6.jpg/Files/images/2_ver/den_pozitivu/7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.