Про проведення дводенних очно-заочних підготовчих курсів з основ журналістики для учнів 9-11 класів

Курси на тему “Школа універсального журналіста” відбудуться 21-22 жовтня 2017 року (субота-неділя) на базі Національного університету “Острозька академія” (м.Острог, Рівненська обл.).

Закінчивши підготовчі курси "Школа універсального журналіста", учні отримають: - допомогу у вступі на спеціальність "Журналістика" будь-якого університету України (під час курсів ми детально розглядаємо особливості вступу, а також аналізуємо, як проходять творчі конкурси в різних університетах, як до них готуватись, як краще готувати конкурсну роботу, як вона оцінюється і т.д.); - базові знання з основ журналістики (вони допоможуть учням більш впевнено почувати себе під час виконання завдань творчого конкурсу та подальшого навчання за спеціальністю "Журналістика", тому що на курсах вони отримають чимало знань, які потім розглядатимуться на лекціях в університеті); - навчальний посібник "Універсальна журналістика" обсягом 155 сторінок, 2016 року видання, рекомендований Вченою радою НаУ "Острозька академія" (протокол № 14 від 30.06.2016 р.); - сертифікат про закінчення підготовчих курсів (його варто додавати до документів при вступі); - комплект роздаткових матеріалів з основ журналістики для самостійного вивчення і використання; - детальну інформацію про умови навчання в Острозькій академії з перших уст, можливість на місці ознайомитись з тим, де саме і як саме навчаються студенти-журналісти; - допомогу з публікаціями для вступу, які потім завіряються у встановленому порядку для використання під час творчого конкурсу (незалежно від університету, який обере учень); - можливість отримання консультацій в режимі онлайн щодо підготовки до вступу після закінчення підготовчих курсів (два дні з учнями працюють очно, далі, за бажанням, - дистанційно, аж до вступу).

Педагоги, які підготували учасників курсів, отримають подяки від організаторів. За бажанням, вчитель може закінчити дані курси і самостійно (без участі учня). Підготовчі курси проводяться з 2011 року. Їх учасниками вже стали більше 740 учнів із 23 областей України і міста Києва. Більшість успішно вступили на спеціальність "Журналістика" провідних університетів України, в тому числі - на бюджетні місця. Кожен третій першокурсник-журналіст нашого університету (і кожен другий студент бюджетної форми навчання) — випускник ШУЖ.

Проживання і харчування забезпечується і для учнів, і для супроводжуючих. Учня може супроводжувати хтось один із батьків, родичів або вчителів. Запис і оплата участі проводиться до 16 жовтня 2017 року включно (до 18 години). У разі участі більше 3 учнів від одного навчального закладу, учасники отримують знижку на оплату участі. Також можлива дистанційна участь учнів у курсах, без відриву від місця проживання і навчання на спеціальних умовах (якщо вони не мають змоги приїхати до університету 21-22 жовтня).

Готові відповісти на всі запитання учнів, педагогів та батьків за телефонами (098) 500 47 60, (050) 339 39 85. Або пишіть на електронну адресу vg2001@ukr.net

З найкращими побажаннями, Віталій Голубєв, викладач кафедри журналістики Національного університету “Острозька академія”, керівник Школи універсального журналіста

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.